|
•
|
|
|
Aug 27, 2010 | 11:24 |
|
|
כיוון שהם מכילים חומצות אמינו הבונות את גוף האדם, חלבונים הם מקור רצוי לאנרגיה ולבנייה נכונה של הגוף. משום שקיימים חלבונים שהגוף אינו מסוגל לייצר חשוב לאכול ולשלב באותה עת מקורות שונים של חלבונים, בני אדם אוכלים מצרכים רבים וצורכים חלבונים חלקם מהחי וחלקם מהצומח. ביום אנחנו אוכלים המון יותר חלבונים ממה שהגוף שלנו זקוק להם, אפילו שאנחנו אוכלים המון חלבונים אין זה גורס כי זהו דבר טוב.
כמעט כל המחלות התורשתיות קשורות להעדר או לליקוי של חלבונים או חלבון מסויים, מאחר שהם אלה שקובעים את המאפיינים של תא האדם. משום שאי ביטוי תכונה אחת יכול לגרום לקריסת כל גוף האדם או תא שונה מתא גבר, אצל האדם - חלבונים הם בעלי חשיבות גבוה ביותר – כך מציינים חוקרים בעשור האחרון. בזמן האחרון התגלו סוגים חדשים של חלבונים המסוגלים לגרום למחלות מוח קשות, מכיוון שהם נימוקים לפגיעה בחלבונים אחרים בקרב הגבר. על מנת לרפא מחלות מסוכנות הישנן אצל הגבר, בשנים האחרונות אנשי מחקר עושים שימוש בטכנולוגייה של ניצול חלבונים שונים באופן או צורה הסבירה ביותר.
קישור מצורף:
חלבונים
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 27, 2010 | 11:19 |
|
|
הרי קורס פסיכומטרי פרטי או בקבוצה בתקופת התיכון או אחריה מסוגלים לעלות המון כ"כ כסף, בשביל לחסוך קצת כסף או להיות הפתרון האופטימלי לאלו שמצבם כלכלית לא בשמיים קיים קורס פסיכומטרי לגמרי בחינם. קורס פסיכומטרי בחינם היא הזדמנות יותר מאופטימלית, משום שהיא היזדמנות מדהים לתת היזדמנות לכל אותם אנשים שרוצים לגשת לבחינה ואין להם את ההזדמנות מפאת סיבה פיננסית. לכל אלו שהחליטו ללמוד קורס פסיכומטרי לבד זהו גלגל ההצלה המופתי בשבילו, מכיוון שבמהלך הלימודים שגם ככה הם בחינם מעניקים לתלמיד הרבה תרגילים של לימודי פסיכומטרי שכמובן מכינים אותם ושלל מבחנים לדוגמה.
בזכות העובדה כי קורס פסיכומטרי הוא כדאי וכמעט כל בן אדם עושה אותו עלותו תהיה כמה אלפים, הסכום הכלכלי שגובה קורס פסיכומטרי אינו נמוך. צריך לבצע בדיקה מעמיקה לפני תחילת הקורס, מאחר שקיימים מוסדות שונים ומגוונים שבהם ניתן להיבחן ולעבור קורס פסיכומטרי וללא שום ספק שהסכומים הנדרשים לתשלום שונים. כל אדם שרוצה לעבור קורס פסיכומטרי רשאי לבצע זאת בתנאי שהוא אזרח המדינה, משום שפסיכומטרי נזקק רק בארץ. בשביל לקבל את התוצאות הטובות ביותר תשאפו למקסימום והוא 800 נקודות, קורס פסיכומטרי הוא אחד הקורסים החשובים ביותר ולכן חשוב להשקיע בלימודיו. הסיכוי לקבל את כל הנקודות הוא סיכוי של אחד למיליון, היות וקורסי הפסיכומטרי מרובים וככל שחולפים השנים מצטברים אף יותר אף בשנים עברו אל תמעיטו בערככם וזיכרו כי תמיד רצוי לשאוף לצמרת.
קורס פסיכומטרי יעיל כמובן לפני תחילת הלימודים, במטרה להגיע להישגים נדרשת הכנה מירבית ומתמדת הצורכת שעות רבות. קורס פסיכומטרי אפשר ללמוד בקבוצה ששם התלמידים יושבים כמו בכיתה והם מודרכים בעזרת מורה, בו בזמן שאפשר ללמוד באופן אינדיבידואלי עם המורה כמו מורה פרטי. כל בן גבר בוחר לעצמו את השיטה הנכונה לו והמיטבית בשבילו, מכיוון שקיימים גברים ונשים המעדיפים ללמוד בכוחות עצמם קיימת גם ההזדמנות הזאת שבה האדם יושב עם הספרים והמחברות שניתנו לו מטעם קורס פסיכומטרי. מפני שבקורס פסיכומטרי קיימים נושאים רבים והחומר אינו פשוט כדאי להיעזר בגורם אקסטרני אם אינכם שולטים בו באופן מוחלט, כדאי לדעת כי קורס פסיכומטרי הוא לא פשוט.
קישור מצורף:
קורס פסיכומטרי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 31, 2007 | 20:24 |
|
|
כיצד ניתן לשמור הסטוריה של שיעור הניכוי במקור של ספק? לדוגמא לספק היה צריך לנכות במקור בשיעור של 30% עד חודש ופברואר והחל ממרץ הוא קיבל פטור מניכוי מס. כיצד ניתן למור במערכת תיעוד לשני שיעורי הנכוי במקור הנ"ל?
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
| היסטוריה של ניכוי במקור מספק
|
sagiu |
|
|
Jan 01, 2008 | 01:28 |
|
|
רוני שלום,
אתה יכול לתעד את ההיסטוריה של הניכוי במקור ביומן משימות לספק,
במערכת אין מקום מובנה לשמירת אחוזים שונים שלניכוי במקור (כנראה כי אין לכך תפוצה גדולה מדי...)
ביומן משימות אתה יכול לתעד כל מיני החלטות/סטאטוסים ולראות לאחר מכן לצרכים שונים
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 05, 2010 | 12:51 |
|
|
הסטוריה של שיעורי הניכוי ? שאל את המומחים. אני יודע רק בתחום הצר של עולמי.
קישור מצורף:
ביטוח רכב
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 18, 2008 | 11:03 |
|
|
אני צריך להפעיל מספרים סידוריים ויש כמה בעיות:
א. אם דיווחתי על כמות חלקית וצירפתי מס"ד מסויים, בדיווח הבא על אותה פעולה (נניח המשך המנה) הייתי מצפה שהמס"ד שכבר צורפו לדיווח הקודם לא יופיעו ובטח לא יתאפשר לי לצרפם שוב ולא כך הוא.
ב.אם דיווחתי על מנה חלקית מתוך הפק"ע, אני מצפה שאוכל לצרף מס"ד בכמות התואמת את הדיווח ושוב לא כך הוא, לדוגמא: נפתחו 43 מס"ד, בפק"ע 22 יח אבל דיווחתי על 5 וצירפתי לשורה 8 מס"ד שונים ....
ג. יש פעולות שבהן לא מופיע המס"ד שבחרתי.
מה הפתרון ?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 22, 2008 | 20:29 |
|
|
שלום,
א - כל עוד לא השתנה המחסן או נשלח ללקוח אז הסיראלי ייראה
ב- במסך "סוגי תעודות מלאי" יש באפשרותך להגדיר בדיקה של הקלדת המספרים הסיראליים, ואז לפני הסגירה תקבל על כך התראה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 25, 2010 | 13:03 |
|
|
יש לי בעיה עם מספרים סידוריים למרות שלקחתי כמה קורסים בתחום
קישור מצורף:
שופלה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 03, 2008 | 09:53 |
|
|
שלום,
אני בונה דו"ח השוואתי בין דרישת רכש להזמנות שיצאו בהקשר אליה, כשהוספתי את הנתונים של עמודת הטבלה ושם הטבלה PORDERITEMS של כמות (בהזמנה) מצאתי שאין אף שורה שבטבלת החיתוך שלה רשום PORDERITEMS
ז"א אין לי איך "לחתוך " את נתוני הכמות.
בדקתי בדוחו"ת אחרים וגם שם לא מצאתי, האם זה נמצא תחת שם אחר ?
איך אפשר לבצע חיתוך לנתון זה ?
שוגי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 03, 2008 | 12:15 |
|
|
שלום שוגי
הקשר בין פירוט הזמנות רכש ופירוט דרישות רכש :
PORDERITEMS.PRDI = PRDITEMS.PRDI
כאשר prditems - טבלת פירוטי דרישה
porderitems - טבלת פירוטי הזמנות רכש
מקווה שברור
אגב, אנחנו מקיימים קורסים בנושאי כלי הפיתוח של פריוריטי(דוחות,פרוצדורות,מסמכים וכו'')
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 19, 2010 | 11:28 |
|
|
איפה אתם מעבירים קורסים? רוצה עוד פרטים אם אפשר בבקשה ותודה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 04, 2008 | 17:41 |
|
|
שלום
בפיתוח של דוח גיול חובות בפריוריטי, אני מעוניינת להגדיר לדוח תנאי שרק אם הלקוח בחוב להביא את הרשומה לדוח (רק אם החיסור FNCITEMS.DEBIT1 - FNCITEMS.CREDIT1 גדול מ- 0). כשאני מסתכלת בדוחות אחרים של סטנדרט המערכת, אני לא מוצאת שיש תנאים כאלה, ולדוח מגיעות גם רשומות שהן 0, דהיינו הלקוח לא בחוב לטווח תאריכים
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 12, 2008 | 18:23 |
|
|
תוסיפי עמודה פרטית לדוח (אחרי שהעתקת אותו לדוח פרטי )
בעמודה תרשמי עמודה DUMMY
מטבלת DUMMY
ובהרחבה
DUMMY.DUMMY AND #14 > 0 =
ותסתירי את העמודה.
** זה לגבי דוח "גיול חובות ללקוחות -סיכום תקופתי"
אם לא ברור תתקשרי
054-4857027
נאווה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 06, 2010 | 11:01 |
|
|
איך לא חשבתי על זה? תודה את פשוט גאון. הפורום כאן פתר לי כבר כמה בעיות. בלי משחקים ובלי שטויות
קישור מצורף:
קורס צילום
|
|
|
|
|
|
|
|
|